Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
basia kubacka Monika Hopek Michal Lozicki Krzysiek Urbański kamilkamilo KamilkaM Zuzannaaa NikolaK Marcin Tokar Krzysztof Lachowski Szkopik Piotr Bucenko Michał Łysikowski (11833 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Ja ci impek mowię poczekaj chwile i zaczniesz żyć w inny sposób to ci sie wszystko zmieni
Ja moge dzis przeprowadzić sie do piwnicy jezdzic co tydzień na Szwecję i jeść servelat z knekkebrød pic bimber oraz przynosić srajtasme z roboty ale po co?
Lubię wyjść do knajpy napić sie dobrego alkoholu jezdzic dobrym samochodem miec canal digital
Kupować gry oraz gadżety a wiesz dlaczego ? Bo moge i mnie stać i dlatego wydaje ok 20 tys na dwie osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:

Za moj telefon to wychodzi rachunek jakos tak 20 NOK na miesiac.... bo praktycznie nigdzie nie dzwonie no bo gdzie mam dzwonic?

Wiesz impek, normalni ludzie maja znajomych, przyjaciol, rodzine. Maja domy, cos kupuja, cos remontuja i takie tam inne
Rekord swiata "nie dzwonie no bo gdzie mam dzwonic" - wyznanie dwudziestokilkulatka - smiac sie, czy plakac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Yatsek: Niedlugo na vestkanten i do Bærum przywioza socjalisci azylantow w ramach rownego "rozprowadzenia" po Oslo......: www.dagbladet.no/nyheter/2008/01/08/523298.html

Pozatym o ile na dalekiej polnocy przysylaja azylantow masowo (nawet do Vadsø) to w mniejszych miastach w Norwegii az tak duzo ich nie ma aby bardzo rzucali sie w oczy.... W Skien niewidac co chwila.... a w miastach takich jak Arendal czy Larvik jest jeszcze mniej niemowiac juz o takich cudach jak miasteczka w glebi ladu.

A "ostatni bastion bialych" to bedzie w przyszlosci na Slowianskiej ziemi.... i im dalej od Eurokolchozu tym "bielsza" to bedzie Slowianska ziemia....

@PJO: i dlatego wydaje ok 20 tys na dwie osoby Sam chyba wlasnie napisales dlaczego wydajesz 20 000 NOK..... A ja ciagle pisze o JEDNEJ OSOBIE. A co do jakosci jedzenia to jesli za 5000 NOK na miesiac mozesz tylko servelat w Szwecji do kneippa kupic to chyba jak ten od kielbasy 100 kg tego servelat potrzebujesz. Co do samochodu to watpie czy twoj pali wiecej na 100 km.....

@Lindemans: Normalni ludzie wiedza ze moga wykupic abonament ktory zapewnia darmowe rozmowy wewnatrz rodzinne i obejmuje kilka telefonow.... Dlatego wlasnie nie widzialem powodu by dodatkowy abonament kupowac na telefon... po co? zeby placic dodatkowy abonament? A poza abonamentem to rachunek jest 20-30 NOK. Remontu na szczescie niepotrzebuje przeprowadzac bo w nieruchomosci nie inwestuje wiec o ile w domu nie mieszkam to wynajmuje jak w Vadsø.....

A kapital jesli zdecyduje sie zuzyc i zabrac z Oslo Børs to bedzie to na 1. Samochod urlopowy na Polskich tablicach oraz 2. Atrakcje urlopowe w Polsce. Niepotrzebny mi do szczescia rachunek 800 NOK za telefon by czuc ze zyje.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
moze Ty jakies inne korony masz i stad ten przelicznik?? hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jaki przelicznik ze niby NOK na co przeliczac lub ktory wydatek sie niezgadza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
@Yatsek: Niedlugo na vestkanten i do Bærum przywioza socjalisci azylantow w ramach rownego "rozprowadzenia" po Oslo......: www.dagbladet.no/nyheter/2008/01/08/523298.html

Pozatym o ile na dalekiej polnocy przysylaja azylantow masowo (nawet do Vadsø) to w mniejszych miastach w Norwegii az tak duzo ich nie ma aby bardzo rzucali sie w oczy.... W Skien niewidac co chwila.... a w miastach takich jak Arendal czy Larvik jest jeszcze mniej niemowiac juz o takich cudach jak miasteczka w glebi ladu.

A "ostatni bastion bialych" to bedzie w przyszlosci na Slowianskiej ziemi.... i im dalej od Eurokolchozu tym "bielsza" to bedzie Slowianska ziemia....

@PJO: i dlatego wydaje ok 20 tys na dwie osoby Sam chyba wlasnie napisales dlaczego wydajesz 20 000 NOK..... A ja ciagle pisze o JEDNEJ OSOBIE. A co do jakosci jedzenia to jesli za 5000 NOK na miesiac mozesz tylko servelat w Szwecji do kneippa kupic to chyba jak ten od kielbasy 100 kg tego servelat potrzebujesz. Co do samochodu to watpie czy twoj pali wiecej na 100 km.....

@Lindemans: Normalni ludzie wiedza ze moga wykupic abonament ktory zapewnia darmowe rozmowy wewnatrz rodzinne i obejmuje kilka telefonow.... Dlatego wlasnie nie widzialem powodu by dodatkowy abonament kupowac na telefon... po co? zeby placic dodatkowy abonament? A poza abonamentem to rachunek jest 20-30 NOK. Remontu na szczescie niepotrzebuje przeprowadzac bo w nieruchomosci nie inwestuje wiec o ile w domu nie mieszkam to wynajmuje jak w Vadsø.....

A kapital jesli zdecyduje sie zuzyc i zabrac z Oslo Børs to bedzie to na 1. Samochod urlopowy na Polskich tablicach oraz 2. Atrakcje urlopowe w Polsce. Niepotrzebny mi do szczescia rachunek 800 NOK za telefon by czuc ze zyje.....

Mnie tam sie wydaje ze ty nawet nie masz z kim sie napic wodki( pisales o ty w innym temacie) Nie mowiac o poderwaniu laski. Wcale mnie to nie dziwi 1/3 zycia praca, 1/3 forum a ostatnia czesc dzielona pomiedzy snem i liczeniem przyszlych( czytaj iluzorycznych) zyskow. ..Bo tak to juz jest w kapitalizmie, ze tuz przed realizacja zyskow przyjdzie jakis czarny dzien na tym twoim Børs i zostaniesz tylko ze swoimi imaginacjami...Na szczescie zapewne rodzice sa roztropniejsi i synkowi uzbieraja jakis grosz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Niepotrzebny mi do szczescia rachunek 800 NOK za telefon by czuc ze zyje.....
duzo gadam, duzo esemesuje, duzo siedze na necie... duzo zarabiam i wydaje duzo... ja zyje...
skoro Ty wykorzystujesz tylko te pakiety: dzwon w rodzinie za darmo to gratuluje szczescia
moi znajomi sami sobie placa swoje rachunki i nie sa w moim rodzinnym pakiecie hahaha....
wypije ze znajomymi za Twoje zdrowie nastepnym razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak

5 lat temu wydawalem jeszcze wiecej... bo dochodzily cotygodniowe imprezy...

Ty impek to juz jak norek, co?? dziurawe buty, oberwane guziki w koszuli a koronki do skarpety... i do tego po 20,00 wycieczka do sklepu do zelki bo piwa juz nie ma )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
PJo napisał:
Ja ci impek mowię poczekaj chwile i zaczniesz żyć w inny sposób to ci sie wszystko zmieni
Ja moge dzis przeprowadzić sie do piwnicy jezdzic co tydzień na Szwecję i jeść servelat z knekkebrød pic bimber oraz przynosić srajtasme z roboty ale po co?
Lubię wyjść do knajpy napić sie dobrego alkoholu jezdzic dobrym samochodem miec canal digital
Kupować gry oraz gadżety a wiesz dlaczego ? Bo moge i mnie stać i dlatego wydaje ok 20 tys na dwie osoby

srajtasme nosisz z roboty,jezdzisz zdezelowanym rowerem,spisz w piwnicy na zawszonym materacu,wpierdalasz cinskie zupki,pijesz kranowe bo musisz rate do banku zaniesc i nastepnym razem jak piszesz to nie chlej samogonu z nieznanego zrodla bajkopisarzu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
PJo napisał:

20 tys na dwie osoby ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok